Flytt!

Sen jag köpte häst har jag stått kvar i stallet där han stod när jag köpte honom. Det har funkat ok även om jag jag tyckt att det varit lite väl långt att köra. Den känslan har förstärkts ju mörkare det har blivit nu under hösten. Ett par totalstopp på vägen till stallet har inte hjälpt.

Så jag började fundera på att flytta och när jag väl börjat fundera så gick det fort. Jag skickade iväg ett SMS till S sin ägde gammelponnyn som jag var medryttare på ett antal år och frågade om det fanns plats i hennes lösdrift och det fanns det. Ett besök planerades in och genomfördes, komplett med kattkramar naturligtvis, och nu är det bestämt att jag ska flytta.

Jag har bestämt att jag vill flytta ganska snabbt, både för att det är halva tiden att köra hemifrån  (och trevligare väg) och för att förhoppningsvis inte behöva köra häst mellan stallen när det är halka. Det känner jag att jag vill undvika.

Så nu blir det att planera och packa och fixa praktiska detaljer inför flytten. Skoj och nervöst :) 

Finaste stallkatten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.