Det senaste året.

När jag flyttade hem till Göteborg igen för lite mer än ett år sedan så var häst-planen att jag skulle hitta en ridskola att rida på en eller två dagar i veckan samt en medryttarhäst att rida 2-3 dagar i veckan. Islandshäst naturligtvis. Mycket häst men även tid över till ett liv utöver hästarna. 

Den planen gick så där.

Jag hattade runt lite ett tag, provred lite olika hästar för att bli medryttare, hittade ett ställe som jag trivdes helt ok med, slutade av olika anledningar, red lite på en ridskola, började rida på ett annat ställe. Inget var perfekt. Allt hade sina poänger men även sina brister. Så kom det en dag i somras då jag träffade en ny häst. En härlig 6-årig valack som jag blev riktigt förtjust i. Det var i slutet av juni. När juli månad var slut hade jag bestämt att jag skulle ha honom på prov för senare köp en månad och när den månaden var slut köpte jag honom. Så sen i början av september är jag numera stolt hästägare till världens finaste häst.

Ja, jag vet att jag är partisk. Men han är fin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.