«

»

Apr 24

Gothenburg Horse Show 2013. Onsdag.

Jag har väntat på Gothenburg Horse Show 2013 sen det bestämdes att det skulle vara dubbla världscupsfinaler här i år. Seriebiljetten köptes i september och idag började det äntligen. De två första uppvärmningsklasserna har börjat och det var en del hästar som kanske var lite väl mycket på tårna och en del som var lite väl närgångna mot hindren men mycket trevliga klasser och en bra början på helgen.

Nu har jag hittat mig ett ganska lugnt hörn på EuroHorse och satt mig med min dator för att försöka få skrivit lite innan clinic-en med Kyra börjar. Det är för mig dagens höjdpunkt.

Sen skriver jag förresten fel varenda gång jag ska skriva ut hela GHS, otyg att byta tillbaka till Gothenburg när jag väl vant mig vid att säga Göteborg =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: