«

»

Feb 20

Dagens bokcitat

When you sit down at the computer, it may be turned off or it may be running a screensaver program. If it’s off, turn it on and wait until it finishes booting. If a screensaver is running, move the computer’s mouse to refresh the display. If all goes well, the screen should now contain various windows and/or icons.

books-46659_640

Foto av rodasabrao

En av många saker jag gör på mitt jobb är gallring och jag fastnade lite vid denna texten när jag bläddrade igenom en bok idag. Kapitlet innehåller många, många fler pärlor men jag nöjer mig med detta.

Coombes, K.R. (red.) (1997). Differential equations with Maple. (2. ed.) New York: Wiley.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: