«

»

Okt 17

Så lunka vi…

Arbetslöshetens vardagliga lunk har satt in. Jobb söks, jobbsökning flyktas och jag blir smått galen av att aldrig komma ut ur lägenheten. Jag har passat på att åka lite längre helger till Göteborg när jag kan och ska dit ändå, det blir både trevligare då jag hinner träffa mer vänner och billigare då tågen som går mitt på dagen på vardagar inte är lika populära. Men jag behöver hitta något som tar mig ut ur lägenheten lite då och då. Då jag sedan flytten till Stockholm varit på jakt efter en häst att mysa med och ett stall att åka till har jag sett till att ta upp den jakten på riktigt. Jaktlyckan har inte varit jättegod men i början av nästa vecka ska jag ut och hälsa på en unghäst som bor ca 30-35 minuters cykelväg hemifrån. En unghäst kan vara trevligt, mysa och arbeta från marken, hantera och ta det lungt. Både likt och lite motsatt mot min förra häst. Man får fortfarande ta väldigt stor hänsyn till hästens egna förutsättningar. Ung och stor nu till skillnad från gammal och liten då. Hoppas dock på att det finns vissa likheter i personlighet och humör för trollet är en underbar liten häst. Han har, och kommer alltid att behålla, en stor plats i mitt hjärta och jag kommer så länge han lever göra mitt bästa för att hälsa på honom så ofta jag kan.

Det är bara att lunka vidare så länge. Söka ett jobb. Städa för kaninerna. Baka lite. Söka ett till jobb. Städa. Leka hemmafru och ta hand om lägenheten. Spika upp några tavlor och bygga ihop en sängram kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: