«

»

Aug 16

Just det, bloggen…

Efter en lång tids tystnad får jag för mig att skriva saker igen. Inte för att jag har så jättemycket intressant att skriva om. Det är första veckan på kontoret efter semestern och det är dryga månaden kvar tills mitt kontrakt går ut. Det känns bra. Jag vill gå vidare. Frågan är dock vart jag kommer gå, arbetslösheten lockar inte det minsta och jag har ännu inget jobb för resten av året (eller nästkommande för den delen). Förhoppningsvis dröjer det inte länge innan detta är löst, har sökt och fortsätter att söka många bra jobb och på torsdag i nästa vecka ska jag på intervju! Så lite ångest över klädval och lite nerver men allra mest glädje. Hoppas jag får det.

Jag har även försökt ta tag i hästandet här i Stockholm igen. På söndag ska jag titta på en av Akademiska ridklubbens lektioner och se om jag gillar. De har lediga platser och jag funderar på att ta en halvplats – på så sätt kan jag slippa hopplektionerna, iaf tills jag har haft möjlighet att lära mig att hoppa igen. Det var minst 10 år sedan sist och däremellan har jag opererat ryggen. Inte ett drömläge att gå in och hoppa meterhöga hinder i grupp precis. Även här är det bara glädje, jag saknar hästarna och om jag börjar rida lektion så hittar jag inte bara tillbaka till hästar utan jag får en naturlig plats att umgås med nya människor på. Det är bra. Det behöver jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: