«

»

Dec 21

Tidiga julklappar

Jag har nu jobbat i Stockholm sen slutet av september och saker och ting börjar äntligen ordna upp sig på riktigt. Karlsloken har nämligen fått jobb! Han börjar jobba i slutet av januari och det ska bli sanslöst skönt att ha två löner att leva på. Dessutom har vi fått lägenhet, förstahand och tillsvidare! Vi flyttar in 1/2 och två månader efter det så har vi bara en hyra att betala. Den nya lägenheten ligger så att det tar ca 30 minuter för mig att ta mig till jobbet och på rätt sida stan för karlslokens nya jobb med. Lägenheten är en fyra på 96 kvm och den är helt nyrenoverad med nytt kök och nya badrum osv. Det är bra julklappar, jag behöver inte så många fler i år faktiskt, jag är rätt nöjd.

Julen förresten, den kommer att spenderas i Stockholm dvs ingen hemfärd till bästkusten för mig över julhelgen. Anledningen till detta är att hårbollen Leo har ögoninfektion och ska ha medicin tre gånger om dagen och vi har inte hittat oss en kaninvakt som kan sköta det. Lite tråkigt men okej, vi klarar oss utmärkt med hemmamys tillsammans bara jag, karlsloken och kaninerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: