«

»

Dec 14

Förkylt också

Jag har varit förkyld väldigt länge nu, sen september minst. Blir lite bättre ibland men inte bra innan det börjar bli värre igen. Det är inte kul på något sätt och jag har nu tröttnat. Jag har en inbokad läkartid på måndag och hoppas på bättring. Imorgon ska jag göra roliga grejer så då ska jag vara frisk, pigg och uppmärksam. Eller i alla fall vaken och där =) Var är då där? Jo konferensen Digitalisera snabbare! och jag ser fram emot det enormt mycket. Så tidigt i säng ikväll så att jag orkar med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: