«

»

Nov 22

Så det kan bli

Det har varit lite mycket på sistonde, lägenhetsletande och flytt till Stockholm och jobbande och allt sånt där. En hel del saker har blivit lidande som följd av detta, hemsidan och bloggen, olästa bloggar, inlämningsuppgifter i slökurserna jag läser osv. Det ska bli ändring på det framöver är tanken. Sidan ska uppdateras, bloggen ska bloggas på och jag ska dra igång ett litet projekt som jag kommer att skriva om mer senare.

Jag måste ha lite projekt igång för att fungera och jag har inte riktigt fungerat när jag den senaste tiden enbart jobbat och letat lägenhet. Nu bor jag i lägenhet (bara korttidskontrakt men ändå), kaninerna är här hos mig och karsloken kommer med det sista flyttlasset i helgen. Det är dags att dra i projekt igen. Yay!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: