«

»

Sep 07

Världens löjligaste

Jag har fått erbjudande om jobb. I Stockholm. Jag har tackat ja. Visst det ska ske lite kontraktskrivande och sånt men jag ska helt enkelt flytta till Stockholm. Det kommer bli jättekul att få arbeta med det jag är utbildad inom och jag ser fram emot det.

En sak kommer dock att bli svår, svårast till och med, i alla fall i början. Det är att lämna min älskade häst. Det hade på ett sätt varit enklare om han varit min häst på riktigt och samtidigt mycket svårare (för att då skulle jag behöva flytta en häst med). Jag har fäst mig enormt vid lillskiten de senaste åren och han har varit mitt stöd genom mycket. Det kommer att vara svårt utan honom även om jag vet att jag får hälsa på honom när jag vill.

Dessa tankar snurrade i mitt huvud när jag var i stallet idag, jag stod och kramade ponnyn, det kom tårar och jag betedde mig allmänt som en 13-åring som ska lämna älsklingshästen på ridlägret eller något i den stilen. Jag ska ta mig samman framöver tänker jag men lite blödig kommer jag att vara till och från. Han är ju ändå mitt troll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: