«

»

Aug 15

Lästips

Efter närmare en vecka på semester i Skottland försöker jag nu komma ikapp med mitt bloggläsande. Här kommer nu ett blogginlägg med lite smått och gott som jag vill dela med mig. Orkar dock inte igenom allt idag, ytterligare liknande inlägg kanske kommer i veckan.

Hack Library School delar med sig av några goda råd för de som ska läsa första terminen på biblioteksskola, en del av råden översätter väl även till utbildningar inom andra områden.

Mod Librarian har idag som alla andra måndagar Metadata Monday och delar med sig av några intressanta länkar, bla till Library of Congress Resources for Librarians and Archivists och Metadata for Digital Content

Ett roligt inlägg kommer från Swiss Army Librarian: Swear like a librarian och Will Unwound har ett aningens relaterat inlägg How Do You Manage Your Anger?

Om ni som läser detta inte redan visste det: Google to Acquire Motorola Mobility

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: