«

»

Aug 29

Att göra, gjort och annat åt det hållet

Det finns en hel del jag måste och borde göra. Jag har en uppsats att göra det sista finliret på innan jag ska upp på slutseminarium, jag har en hemtenta att lämna in och jag har jobb att söka. Jag är dessutom fortfarande efter i RSS-läsaren och har hur mycket som helst att läsa ikapp, jag har ett antal mail jag måste läsa och reagera på och inte får jag nåt bloggat heller.

Fast lite bra saker är gjorda, jag var i Stockholm på intervju i förra veckan, jag skrev tenta i fredags och jag har registrerat mig och fixat den mesta kurslitteraturen till de kurser jag tänker gå under hösten. Eller, de kurser jag tänker gå tills jag har ett jobb och om inte någon av dom är klara då hoppar jag av två av tre gissar jag. Om jag inte hinner och orkar med att göra allt på en gång då =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: