«

»

Maj 29

Tankar

Det var en del ganska stora anledningar jag hade för att inte skriva klart min magisteruppsats för fyra år sedan som var planen från början. Stora och bra. Så nu när jag sitter men en så-gott-som-färdig uppsats, examen inom synhåll och söker jobb relaterade till min utbildning så går tankarna tillbaka till 2007. Det var ett jobbigt år. Slitsamt. Jag växte väldigt mycket under det året och lärde mig mycket om mig själv. Jag lärde mig inse mina begränsningar och jag blev mycket duktigare på att be om hjälp.

Nä. Nu ska jag gå och köra lite sjukgymnastik, delvis samma övningar som jag fick med mig hem från sjukhuset efter operationen 2007. Tiden går fort men ändå inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: