«

»

Mar 17

Planer, planer, planer

Jag hade en plan att vara klar med min magisteruppsats i mars i år. Eller, jag hade en plan att vara klar med magisteruppsatsen i december förra året och sen reviderades det till att bli klar i mars i år. Nu har planen reviderats ytterligare och jag tänker gå upp på slutseminarium 18/5. Denna planeringen kommer att hålla. Det ni.

Precis som att jag hade en mycket god anledning när jag inte avslutade någon magisteruppsats på mitt första försök (ryggoperation. Aj) har jag naturligtvis goda anledningar nu till att det har dragit ut på tiden men då jag inte känner för att gnälla för mycket låter jag bli att prata om dom nu. Dessutom är det läge att se framåt. Skriva klart. Ta de sista tentorna. Skaffa jobb. Leva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: