«

»

Mar 13

lördagsutflykt

Lördagen innehöll en del åkande fram och tillbaka. Då optikern hem-hemma har ett erbjudande om att man får ena glaset på köpet när man köper glasögon har min mor sagt att jag kan få ett par nya glasögon i tidig födelsedagspresent. Något som är mycket behövligt då jag har haft mina nuvarande sen 2004…
Så gårdagen började med en utflykt till hem-grann-ön? grann-hem-ön? hem-öns grann-ö iaf, för att få ögonen undersökta och för att prova ut ett par nya ögon. Undersökningen gick snabbt och lätt och min syn har förändrats lite men inte så jättemycket. Att hitta nya glasögon var däremot inte lätt. Jag kunde inte hitta nånting, det var nåt fel på alla par jag provade. Många av dom var alldeles för breda för mitt ansikte, undra om det har med nuvarande mode att göra. Hur som helst kunde jag inte hitta något jag ville ha så det blir till att göra ett återbesök i veckan och försöka hitta nåt jag tycker om.

Efter optikerbesöket blev det en kvick visit till mödrahemmet för att hämta upp min vackra, gröna symaskin som varit på service. Efter detta var det dags att ta sig till stallet på andra sidan av Göteborg. Vi passade på att ta en pizza på hisings-favvo-pizzerian på vägen.

Väl ute hos hästen fick jag veta att han skrämt upp sin matte ordentligt igår genom att ramla ner för slänten och fastna liggandes med benen uppåt. Allt hade gått bra och matte hade med hjälp av en granne lyckats få upp hästkräket. Dessa äventyr ledde till att det enbart blev en promenad med en aningens stel liten ponny. Promenaden följdes av en ordentlig genomborstning med massageinslag. Resultatet blev så här

Resultatet av en genomborstning av en fällande häst

Vårfällning


Kan någon säga fällande häst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: