«

»

Mar 13

Bra paket till små pojkar

Jag fick i höstas frågan av en god vän om mina syskonbarn hade fått Så gör prinsessor ännu. Det hade dom inte och jag gjorde något åt detta genom att ge just den boken till systersonen i julklapp. Idag hade han fyraårskalas och i present fick han en annan av prinsessböckerna, nämligen När prinsessor vaknar om natten då jag av en säker källa (hans mor) hört att han ville ha mer böcker om prinsessan. Jag tror han hade sagt ”där står det att jag vill ha mer böcker om prinsessan”. Jag kunde ju inte göra annat än att köpa en till efter det =)
Boken togs väl emot, det fanns ju både skelett och troll i den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: