«

»

Feb 10

CHARM-dagarna

Tisdagen och onsdagen spenderades på Chalmers arbetsmarknadsdagar CHARM. Det märktes på många företagsrepresentanter att jag inte var vad dom förväntade sig att träffa på en mässa för chalmerister men förvånansvärt många tog det inte bara bra utan var även intresserade av att prata med mig om möjligheter för mig i deras företag. Vissa andra hade rätt svårt att greppa vad jag kan och vilken kompetens jag har trots att jag förklarade för dom (nej, bara för att jag läst biblioteks- och informationsvetenskap så betyder det inte att jag bara kan hålla på med böcker)  och ytterligare några slutade lyssna på mig så fort jag sagt vad jag läser. Överlag var det två bra om än tröttsamma dagar och idag ska jag ta tag i uppföljningen och registrera mitt CV på lite ställen, anmäla mig till mingel och lite annat.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

1 kommentar

  1. Illirevielm

    larde sig mycket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: