«

»

Jan 19

Uppsatser och seminarier

Jag läser just nu en omstartskurs för uppsatsskrivande och arbetar på min magisteruppsats. Kursen började i början av höstterminen och den sista träffen är i början av mars i år och jag planerar att vara klar ungefär då. Vi får se hur det går. Hursomhelst så träffas vi ungefär en gång i månaden och har seminarier där deltagarna på kursen och handledarna kommenterar på allas texter. ett mycket trevligt format och jag har kommit mycket längre på uppsatsen denna gången än jag gjort tidigare och det känns som om jag kommer att bli klar med den nu.

Sen senaste träffen har jag jobbat, det har varit jul och det har gått allmänt dåligt att skriva på uppsatsen. Man hinner helt enkelt inte med så mycket när det är en timmes buss till och från jobbet och om det dessutom tar två timmar från jobb till stall. Både tid och ork försvinner helt enkelt.

Hursomhelst jobbar jag inte längre och när deadline för inlämning till nästa veckas seminarium var igår så hade jag inte några extremt stora ändringar i uppsatsen men ett par nya stycken fanns faktiskt med. Det känns bra.

Till nästa veckas seminarium så ska jag läsa de andras texter, det är bara två andra i gruppen som har lämnat in något så det blir nog inte så blodigt. Däremot har jag tänkt gå på slutseminarier dagen efter och för varje jag tänkt vara med på är det en hel uppsats att läsa. Det blir en del att göra.

Nu skall kvällen gå i rödbetans tecken, jag ska göra rödbetsbiffar samt inlagda rödbetor (kanske). Mums, mums, mums =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: