«

»

Dec 30

vardagsmat

Jag tycker det är fantastiskt kul att laga mat. Däremot är det inte alltid jätteroligt att laga mat när man bara behöver få nåt i sig. När man efter en dag på jobbet och en tur ut i stallet ska hitta nåt att äta är det lätt att det bara blir föda till skillnad från mat.

De senaste dagarna har jag försökt lägga ner lite mer energi på maten och det har blivit riktigt lyckat. Igår blev det svampröra på portabello, skogschampinjoner och vanliga champinjoner på bröd som gratinerades med mozzarella. Det slank ner fort. Dagens kvällsmat var även den svamp- och mozzarellabaserad. Champinjoner fyllda med champinjon och trattkantarell, spenat, mozzarella och lite prästost som fick spendera en stund i ugnen. Om gårdagens mat var god så var dagens himmels. Jag ska fortsätta försöka lite mer energi på vardagsmaten framöver, jag tror att det kommer göra mycket för mitt välbefinnande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: