«

»

Sep 20

Långa dagar

Det har varit ett par långa dagar nu och det kommer komma några mer framöver. Igår jobbade jag som röstmottagare i en vallokal i Bergsjön. Jättekul. Väldigt intressant. Lite långsamt till och från då det är ett distrikt som inte har det högsta valdeltagandet om man säger så. Däremot så tycker de flesta som röstade där ungefär likadant. Om ‘mitt’ distrikt hade fått bestämma så hade sossarna fått egen majoritet på ungefär 75% i alla tre valen. Inte riktigt som valnattens preliminärresultat.

I lördags var det utöver den sedvanliga turen ut till stallet på förmiddagen även SenilSexs årliga piratpub på Hilbert. Jag stannade inte sent med tanke på söndagens arbete men vi hade det hur snyggt som helst och folk verkade ha kul.

Veckan som kommer kommer att domineras av bok- och biblioteksmässan som jag påbörjar på onsdag med halvdagskonferensen Google och framtiden. Torsdagen och fredagen kommer vara fullspäckade med seminarier även om jag fortfarande inte helt har bestämt vad jag ska gå på. Lördag blir bara en halvdag på mässan innan jag beger mig upp till Götabergsgatan och kåren för att spendera resten av dagen tillsammans med mitt älskade Filosofspex då det är dags för De Gambles Dag och kollationering och andra roligheter. Dum som jag är så har jag även sagt att jag kan hjälpa till med sittningen… Lär jag mig aldrig..?

1 kommentar

  1. Emanuel Blume

    Ja, de här senaste dagarna har varit extra långa. Men kul ändå på nåt sätt!
    Tack för upplysningen om vallagen. Jag visste väl att det fanns en sådan formulering nånstans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: