«

»

Aug 20

tentaflykt…

Jag ska tenta nästa vecka och helt plötsligt hittar jag massvis att tid att städa, baka, diska och mycket, mycket annat. I tisdags försökte jag mig på att modda ett recept på cupcakes med hallon och vit choklad som jag hittat så att det blev utan ägg. Det blev lite si så där. De blev lite konstiga i konsistensen men väldigt goda.

Idag fick jag för mig att prova på ett recept ur Vegan Cupcakes Take Over The World som jag lånade på biblioteket förra veckan. Underbar bok som jag bara måste köpa när jag har råd. Jag gjorde enkla vaniljcupcakes som blev hur fina som helst. Eventuellt tar jag och gör det receptet men lägger till vit choklad och hallon i eftermiddag, det är en väldigt god smakkombination.

En annan av böckerna jag lånade förra veckan som jag bara måste köpa när ekonomin tillåter är Lakrits, mint och choklad. Finns hur mycket som helst som jag vill göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: