«

»

Aug 10

Ändrade planer

När jag var i stallet igår upptäckte jag en mängd gröna prickar på min stalljacka – den hade börjat mögla. Tjoho, så kul. Så jackan åkte ner i en plastpåse och fick följa med hem och dagens planer om plugg och cupcakebak fick ändras till förmån till filmjölksbad, tvättid och förberedelser för städning och omorganisering av stallskåp. Nåt annat ska jag nog hinna med idag, om inte annat en liten tur till biblioteket för att förhoppningsvis få med mig hem lite cupcakesböcker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: