«

»

Maj 04

Jag älskar scenteknik

Igår var jag och såg på GöteborgsOperans uppsättning av Katja Kabanova, det var underbar musik, orkester och sångare och det var en bra uppsättning. Detta till trots glömde jag vid enstaka tillfällen av att lyssna på musiken för att jag blev så barnsligt förtjust i effekterna. De hade till att börja med täckt hela scengolvet med vatten, eller så pass att det såg ut som hela scengolvet. Vatten över hela golvet, det var skithäftigt. Över vattnet var det sen en bro som delar av operan utspelades på (bron kunde sänkas och bli ett golv med) och i kombination med ljuset så blev det nåt så fantastiskt. Det var en undersida på en bro, med vattenspeglingar och allt som finns på riktigt.

Allt detta älskade jag och det var fantastiskt. När det sen började regna, inomhus, på scenen, vatten från taket ner på golvet, ja då visste jag knappt vart jag skulle ta vägen så förjust blev jag. Det regnade!

Jag kan lugnt säga att jag ser fram emot nästa säsong på operan, för den här har varit fantastisk.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: