»

Apr 21

Bokhyllekomplettering

Ska man börja en ny blogg med att presentera sig lite? Eller ska man strunta helt i det och bara börja blogga? Jag väljer det senare alternativet. Man lär känna mig ganska lätt om man vill =)

Min bokhylla har kompletterats med en efterlängtad läsutgåva på engelska av Härskarringen, närmare bestämt den här utgåvan. Hur härlig och underbar min stora fina alla böcker i ett, illustrerad av Alan Lee utgåva än är så är den lite jobbig att ha med på spårvagnen när man ska läsa.

Även mitt köksbiblioteks harutökats med Choklad: 365 oemotståndliga frestelser som verkar innehålla en hel del smaskigheter som jag kommer att sätta i mig och sprida till min närhet den närmsta tiden. Choklad är gott.

Intressant?

Läs även andra bloggar om , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: